LF VIN
LF VIN

Købmandsgårdens B&B


EN NAT • EN UGE • ELLER VED DIN FEST


Vi har 4 værelser til udlejning. Der er mulighed for ekstra opredninger, så ring og hør nærmere hvis du vil holde fest med overnatning. I den hyggelige stue kan man spille, se fjernsyn, læse eller snakke med dem der laver mad i det åbne køkken.

Ønsker man morgenmad vil den i højsæsonen blive serveret i caféen. Der kan bestilles simpel morgenmad eller brunchbuffet. Morgenmad skal bestilles senest aftenen før. Simpel morgenmad er tilgængeligt i caféen fra kl. 8.00. Ønskes morgenmad tidligere kan det bestilles til at stå i køleskabet i B&B. Brunch er klar i caféen fra kl. 9.00. 

Værelserne på Købmandsgården


Værelse 1 og 2 er de to ældste værelser, vendt mod nordøst, som er sat i stand og indrettet med 2 enkelsenge. Værelserne er enkelt indrettet og der er plads til opredning. Værelse 3 og 4 er nyindrettede, har skråvinduer og vender mod sydvest. Købmandsgården er en ældre hyggelig B&B med hjemlig stemning. Der er mulighed for at booke bryggeweekender og hyggeweekender for par og grupper. Vi har åbent i Café Købmandsgården i weekender hele året. Spørg om mulighed for bestilling af mad i hverdage uden for sæsonen. Kontakt os for yderligere oplysninger.


Værelse 1


Har 2 boxsenge, skab, spejl og lænestol. Der er plads til opredning. Tæt på badeværelset og lidt tilbagetrukket fra vejen.


Værelse 2

er indrettet med et bord, skab og en lænestol. 2 boxsenge, og plads til 1 opredning. Dejlig lyst værelse.

Værelse 3 er indrettet med lænestol, taburet og dobbeltseng. Hyggeligt og nyindrettet.

Værelse 4 er indrettet med dobbeltseng, spejl, 2 stole og et lille cafébord. Nyeste værelse.