LF VIN
LF VIN

LF BRYG


Vores øl er unikt på den måde at vi ikke lader os styre af typeinddeling. Vi lader smagen bestemme. Vi er selv store ølelskere og vi vil gerne lave godt øl! - sværere behøver det ikke at være.

Vi er igang med 3. bryg i bryggeriet og vi glæder os til at kunne præsentere 3 af vores faste øl: Sydspids, Flemmings bitch og Gedser Muld, samt en ny variant, som er en brown ale. Vi regner med at have dem på flaske og klar til salg midt i oktober.

Flemmings bitch


 Skal vi sige noget om hvad slags øl vi laver, så er det mest indenfor kategorien "Ale´s". Flemmings bitch minder mest om en pilsner, men med et klædeligt twist af hyldeblomst. Meget drikkelig for de fleste. En god øl uden de store dikkedarer..


Navnet har intet med Leas hårfarve at gøre, men fik sit navn da den er af typen blonde.. egentlig bare for sjov, men nu er det altså sådan den hedder.


Alle de øl vi laver ligger lige under, eller over 5 % vol., da vi ikke synes at man nødvendigvis skal hentes i en taxi fordi man har besøgt os.. Nej, vi kan godt lide at nyde øl uden at blive rundtossede... bare et behageligt velvære i kroppen synes vi må være den ønskede effekt.4 andre varianter


af LF BRYG

SYDSPIDS

Holder sig lige indenfor kategorien mørk IPA men er ingen typisk IPA, da den ikke er meget skarp i humle eller særligt stærk i procenterne. Det er dog den mest humlede øl vi laver, frisk og god til kraftige og krydrede retter, men også som tørstslukker, en varm julidag..

GEDSER MULD

En krydret fyldig øl med god dybde og en let humlet eftersmag. Udemærket som juleøl og meget velegnet til tunge retter som flæskesteg med rødkål. 

DIGET

Belgian blonde ale, blød, let krydret og rund i smagen med en dejlig sødme. Denne blonde er en favorit hos mange, man kan sagtens drikke en til og en til...

GEDSER BOLVÆRK

En dark ale med 6% røgmalt. Let røget øl, der går godt til røget og andet kraftigt smagende mad, som f.eks. tapas. Kan dog sagtens drikkes for sig selv, da den er ganske velsmagende.