LF Bryg
LF Bryg

Hvem er vi?

LF Vin og LF Bryg står for Lea og Flemming. Lind og Friedstrup. Eller man kan også kalde det Lolland-Falster vin og bryg.

Flemming:

Pilot, sikkerhedsmand, leder, jæger, bonderøv brandmand og ikke mindst selvlært vin og ølmager. Flemming er en entusiastisk vin og ølmager, der elsker at snakke både om produkterne, produktionen, fremtiden, jagt og alt hvad folk ellers kommer og taler om. Han bruger gerne tid på en god snak og smagning.

Skal du holde en fødselsdag eller et arrangement?


lokale • leje af personale • overnatning


Der er næsten ikke det vi ikke kan hjælpe dig med til din næste fest! Maden kan du selv stå for eller vi kan bestille for dig udefra. Vi kan servere, eller i kan selv arrangere. Vi kan gøre rent eller i kan selv stå for det hele. Kontakt os for et tilbud på din fest.

Har du et arrangement du gerne vil afholde? Der er masser af muligheder. Tøv ikke med at ringe og få et tilbud?


EN NAT • EN UGE 


Vi har 4 værelser til udlejning. Der er mulighed for ekstra opredninger, så ring og hør nærmere hvis i er et selskab der ønsker overnatning. I den hyggelige stue kan man spille, se fjernsyn, læse eller snakke med dem der laver mad i det åbne køkken.


Ønsker man morgenmad vil den i højsæsonen blive serveret i caféen. Morgenmad skal bestilles senest aftenen før og kan være klar i caféen fra kl. 8.00. Ønskes morgenmad tidligere kan det bestilles til at stå i køleskabet i B&B. 

Værelserne på Købmandsgården


Værelse 1 og 2 er de to ældste værelser, vendt mod nordøst, som er sat i stand og indrettet med 2 enkelsenge. Værelserne er enkelt indrettet og der er plads til opredning. Værelse 3 og 4 er nyindrettede, har skråvinduer og vender mod sydvest. Købmandsgården er en ældre hyggelig B&B med hjemlig stemning. Der er mulighed for at booke bryggeweekender og hyggeweekender for par og grupper. Vi har åbent i Café Købmandsgården i weekender hele året og hver dag i højsæsonen.  I cafeen er der mulighed for at smage på øllet som brygges i huset. Spørg om mulighed for bestilling af mad i hverdage uden for sæsonen. Kontakt os for yderligere oplysninger.Værelse 1


Har 2 boxsenge, skab, spejl og lænestol. Der er plads til opredning. Tæt på badeværelset og lidt tilbagetrukket fra vejen.Værelse 2


er indrettet med et bord, skab og en lænestol. 2 boxsenge, og plads til 1 opredning. Dejlig lyst værelse.

Værelse 3er indrettet med lænestol, taburet og dobbeltseng. Hyggeligt og nyindrettet.

Værelse 4Har dobbeltseng, spejl, 2 stole og et lille cafébord. Nyeste værelse.

MobilePay: 885100

Se vores smiley

Kontakt os